2010. február 2., kedd

A klubos hordozók és pelusok kölcsönzésének szabályai



A szabályzatot a Budaörsi klub alapítója, Orsi alkotta. Az Ő beleegyezésével kicsit átalakítottam a mi viszonyainkra.

A KLUBOS HORDOZÓK ÉS PELUSOK KÖLCSÖNZÉSI FELTÉTELEI, SZABÁLYAI:

1. Legalább kétszeri megjelenés a klubban - ez azért szükséges, hogy ismerjünk.
2. 4 hétre kölcsönözhettek hordozót és pelust. Indokolt esetben, és ha senki más nem pályázik rá a kívánt időpontban, akár hosszabb időre is.
3. Az aktuális kölcsönzés díjak a klubban kifüggesztve megtalálhatók.
4. A kölcsönzéskor elérhetőségeket kérünk (telefonszám, cím). Aláírással igazolni kell az átvételt.
5. A hordozók, pelusok átadása-átvétele a mindenkori klubban történik, kivéve, ha másképp beszéljük meg. Ezért a pelusoknak, hordozóknak legtöbb esetben ott kell lenni a klubban a klub ideje alatt, vagyis lógjanak a bordásfalon, hogy mindenki megnézhesse! Lista lesz mellékelve, a foglalási adatokkal.
6. Egyszerre csak 1 hordozó lehet Nálad, kivéve, ha a klub időpontjáig egy adott hordozót nem foglalt le más, akkor lehet akár több is. Pelusból több darab is kölcsönözhető egyszerre. A mennyiség attól függ, mennyien kölcsönöznének az adott hónapban.
7. Kezdők és hordozótlanok előnyben! Vagyis, ha kb. egyszerre jelentkezik 2 ember 1 hordozóra vagy pelusra, akkor a zöldfülű van előnyben.
8. A hordozókat, pelusokat ugyanolyan állapotban kell visszahozni, mint ahogy átvettétek. Ha történik vele valami, értesítsetek időben róla. Ha javítani kell, a javítás költségeit ki kell fizetni. Ha ki akarjátok mosni, légyszi akkor is szóljatok. Pelusok, hordozók mosását személyesen megbeszéljük!
9. A kikölcsönzött hordozót, pelust kereskedelmi céllal másolni TILOS, vagyis ha varrnál hasonlót, csak rajta, de lemásolni a hordozók és pelusok arányait és eladásra felkínálni nem etikus.
10. Egy személy csak maximum 2 hordozót kölcsönözhet!
11. Ha valaki nem hozza vissza a kikölcsönzött hordozót, pelust időben és nem is értesít róla (e-mail, telefon) engem, hogy mi az oka, akkor 500ft/hó késedelmi díjat fizet és "feketelistára" kerül, vagyis nem kölcsönözhet hordozót a következő hónapban.

És az alapelv: A klubos hordozók és pelusok kölcsönzésének elsődleges célja, hogy a hordozással, moshatózással még csak barátkozó anyukáknak segítséget nyújtsunk a választásban. A jelentkezésnél vegyétek figyelembe, hogy van, akinek még egyetlen egy hordozója sincsen, és szeretne legalább egyet kipróbálni, hogy megfelelően hordozhassa a babáját. Folyamatos gyűjtéssel (illetve a befizetett kölcsönzési díjak összegyűjtésével) igyekszem bővíteni a a klubos hordozók és pelusok számát, hogy minél többen tesztelhessenek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése