2010. december 31., péntek

Bacicsere



Folytatom a lemaradások pótlását, így jöjjön a novemberi klub. (Már korábban megírtam, csak nem töltöttem fel.)
Gondolom sokan ismerik iskoláskorukból a Megy a labda vándorútra kezdetű dalos játékot. Nos a klubban mi kifejlesztettük - egész pontosan a gyerekek - a törpékre (értsd 1 évestől két éves korig) szabott verzióját. Ez a következő: Megy a cumisüveg vándorútra, egyik szájból a másikba. Aki tudja, meg ne mondja hol van épp a baci útja.
A játék nyertese, aki egy vagy két nap elteltével sem betegszik meg. Jelentem, mi a nyertesek közé tartozunk.. A decemberi klubban (vagy itt) várom a többiek eredményhirdetését is.
Remek matematika órai feladvány lehetett volna az összes cumisüveg, az összes gyerek által történő tesztelésének a felírása. Manóink tuti megcsináltak minden lehetséges verziót.
Csak félve említem azt a zöld csodát (bilit), amit Orsiék hoztak. Balu nagyon szerette volna kipróbálni. Lehet, hogy a decemberi klubban ez lesz a sláger?


Befejeztük a hordozós héten megkezdett beszélgetést is: A várandósságról, a gyereknevelésről és gondozásról, a hordozásról férfi/apa szemmel. Gábor mint témavezető vállalta, hogy ír pár sort erről a blogba, de végül visszamondta. Így most be kell érnetek ennyivel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése