2009. november 18., szerda

Novemberi klub

Végre sikerült az utolsó adag képet is feltennem. Ildi, aki még mindig az egyetlen rendszeres olvasó, már erősen reklamált, hogy kéri a folytatást. Pedig ott volt a klubban.:-)

Mivel úgy adódott, hogy mindhárom gyerkőcömet vinnem kellett, így némi késéssel sikerült belibbennünk a helyszínre. A libbenés azért túlzás, mert a legnagyobb gurulós bőröndünket húztam magam után, ami - hála a mamamis hordozó készítő anyukáknak- hordozókkal volt tele. Most nem részletezném ezeket, mert egy külön bejegyzést szeretnék írni a klubos kölcsönözhető hordozókról.
Már ott voltak Ildiék, Orsiék (Ők Orosházáról jönnek, nem kis utat tesznek meg) és egy új család, Lujzus és férje Békésszentandrásról.
A termet megpróbáltuk kicsit áttekinthetőbben berendezni. Külön helyük volt a saját, csak megtekintésre és helyi próbára kitett hordozóknak, a kölcsönözhető hordozóknak, az Ildinél megrendelhető Popolini mosható pelusoknak, a kölcsönözhető pelusoknak és a megtekintésre kitett pelusoknak. Mire mindent sikerült elrendezni, megérkeztek a többiek is.
Ez volt az első olyan alkalom, amikor inkább a pelusok kerültek előtérbe. Kisebb csoportokban folyt a beszélgetés, ismerkedés, információ csere. Adél kölcsönzött is pár pelust, hogy kipróbálja. Lujzus sok érdekességgel szolgált. Saját maga készít pelusokat, illetve a közeljövőben forgalmazni fog külföldi márkákat. Hamarosan ezekről is lesz egy bejegyzés.

Pelenka arzenál


Az utolsó fél órában azért előkerültek a hordozók és pár kötést is csináltunk. Kriszti az elöl kötést gyakorolta, a pár hetes babájával, Erika és Ildi a mei tai-t. Orsiék bemutatták a podegit (ázsiai hordozó) használat közben. Hordozós kabát (varrónővel átalakított kabát) próba is volt.
A következő alkalom december 5-én 10.30-tól lesz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése