2011. július 12., kedd

Májusi klubunk



a szokásos hordozó próbálgatással kezdődött. Nem sok újdonságot tudok szolgálni. Gondolkoztam rajta, hogy többet kéne írni a hordozásról, eszközökről, azok tulajdonságairól. Erre viszont egyelőre se időm, se energiám. Arról már nem is beszélve, hogy ezekben a témákban nálam sokkal hozzáértőbbek is vannak. Így úgy döntöttem, hogy ajánlóval fogok jelentkezni és linkelek.
A klub második részében Szilágyiné Schneider Adrienn védőnő tartott előadást vagy inkább beszélgetést a hozzátáplálásról. Az érdeklődők megtudhatták, hogy mikor, mivel kezdjék a hozzátáplálást. A legújabb ajánlások szerint a gyümölcsök, zöldségek, húsok, gabonák kóstolgatását mikor milyen sorrendben kezdjék. Mi az elválasztás és elválasztódás közötti különbség. Milyen változatos ételeket lehet készíteni pár hozzávalóból. Beszélgettünk még a "rossz evő" gyerekekről és arról, mi okozhatja ezt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése