2011. április 25., hétfő

Áprilisi klub



Egyre többen vagyunk a klubban. Tudom ezt szinte mindig írom. Viszont az utóbbi időben ez a gyakorlatban is jelentett némi problémát. A levelező rendszerünk felmondta a szolgálatot. Gyanítom nem bírta egy csoportként kezelni a rengeteg címet. Folyamatosan azt írta ki hibaüzenetnek: túl gyakori levélküldés - és persze nem küldte el a mailokat. Így most 3 csoportra szedtem a társaságot, még működik a dolog. Miért nem váltok más rendszerre? Mert lusta vagyok ennyi címet begépelni.
Másik "probléma", hogy Ildivel állandóan rohangálunk egyik anyukától a másikig, hogy segítsünk a kötésekben, hordozó próbákban. Ez ugyan csak a blogbejegyzéseket nehezíti meg, merthogy fogalmam sincs mi történik ilyenkor körülöttem. Erre jó példa az áprilisi klub.:-) Sokat szoktak segíteni Peti fotói, mert ezeket nézegetve mindig beugrik valami, de az utolsó 3 hónapban őket is nélkülöztük. Meg is látszik. Vagy nem vittünk gépet, vagy vittünk, de elfelejtettük használni.
Alig várom már, hogy egy írói vénával megáldott blogger vagy esetleg újságíró mamink legyen, aki besegít. Hajrá, várom a jelentkezőket!

1 megjegyzés:

  1. Gy.Gabiékat kérd meg töltsék fel a képeket, ők készítettek az elmúlt hónapokban párat.

    VálaszTörlés