2011. szeptember 6., kedd

5. Bioritmus Fesztivál



Meghívást kaptunk a fesztiválra (Békéscsaba, Széchenyi liget, szeptember 10.) és természetesen elfogadtuk. Nagyszerű lehetőség ez számunkra, a hordozás népszerűsítésére. Ezúton is köszönjük a szervezőknek, hogy gondoltak ránk.
A részletes program itt található.

A klubunk a következő akcióval készül erre az alaklomra:

Parkolj és hordozz! Hordozós séta az 5. Bioritmus Fesztivál területén
A Parkolj és Hordozz akció keretében lehetőséged nyílik kipróbálni a babahordozást. Parkold le a babakocsidat a Mamanó Klub sátránál (amit adataiddal ellátunk és őrzünk, míg visszajössz érte) és válassz egy hordozót! A számodra és gyermeked számára legmegfelelőbb hordozóeszköz kiválasztásában szívesen segítünk, használatukkal kapcsolatban ellátunk a szükséges információkkal. A kölcsönzés díjtalan, letétbe viszont nálunk kell hagynod a babakocsit (amennyiben babakocsi nélkül érkeztek, de szeretnétek kipróbálni egy hordozót, letéti díjat kérünk, melynek összege .......... Ft, ezt teljes egészében visszakapod, amennyiben a hordozót épségben és a kölcsönzési időn belül visszahozod)
Kölcsönzési idő 1 óra.
A hordozót korábban is visszahozhatod, de ha túlléped a kölcsönzési időt, késedelmi díjat számolunk fel, ennek mértéke minden megkezdett negyed óra után 200 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése